CL: Spartak získal stopéra Mirviča, odchádza Vyskočil

NETKY.SK • 2 September 2013, 11:56 • 2 min
CL: Spartak získal stopéra Mirviča, odchádza Vyskočil

TRNAVA - V kádri futbalového Spartaka Trnava sa udiali dve zmeny. Aktuálne deviaty tím Corgoň ligy angažoval stopéra s koreňmi z Bosny a Hercegoviny Damira Mirviča a z klubu naopak odchádza do Českých Budějovíc Martin Vyskočil. TASR o tom v tlačovej správe informoval PR manažér Spartaka Marek Ondrejka.

slovakia

left justify in out

Mirvič prichádza do Spartaka z belgického druholigového tímu RCS Visé, tridsaťročný rodák z Foče predtým hrával za KSV Roeselare a prvoligový Gent, kam prišiel z FK Sarajevo. V krajine Beneluxu nazbieral viac ako sto súťažných štartov. S Trnavou sa dohodol na spolupráci do konca jesennej časti. "Dali sme si tento čas, aby nás dovtedy presvedčil o svojich kvalitách. Má ambíciu dostať sa do bosnianskej reprezentácie, z druhej ligy je tam však cesta pre neho zarúbaná. Uvítal teda možnosť hrať za Spartak. Ak s ním bude vládnuť spokojnosť, v zime s ním predĺžime spoluprácu," uviedol na margo novej posily generálny manažér Spartaka Dušan Keketi.

 

Miesto v kádri Mirvičovi prepustil ofenzívny stredopoliar Martin Vyskočil, ktorý bude do konca aktuálnej sezóny hosťovať v Českých Budějoviciach. Putuje tak za trénerom Pavlom Hoftychom, bývalým koučom "bílých andelov". Juhočechom pomôže v boji o návrat do Gambrinus ligy. "Prestupové obdobie sa končí, no nevylučujeme, že do mužstva príde ešte záložník alebo útočník. Vo výhľade máme dvoch futbalistov zo zahraničia," uviedol Ondrejka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies