CL: Slovan proti Košiciam bez zranených Čikoša a Fořta

NETKY.SK • 31 Október 2013, 12:24 • 2 min
CL: Slovan proti Košiciam bez zranených Čikoša a Fořta

BRATISLAVA - Úradujúci slovenský šampión vo futbale Slovan Bratislava nastúpi v nedeľňajšom domácom stretnutí 16. kola Corgoň ligy proti MFK Košice bez dvojice zranených Pavel Fořt, Erik Čikoš.

slovakia

left justify in out

Zdravotné problémy mal aj kapitán "belasých" Igor Žofčák. Jeho štart v dueli na Pasienkoch s úvodným výkopom o 16.00 h však nie je vylúčený. "Igor Žofčák má zranenie svalového charakteru a trénuje individuálne. Jeho štart v nedeľu je ešte stále otázny. Pavel Fořt nie je zranený, avšak momentálne je chorý a lieči sa. V nedeľu s určitosťou nebude môcť nastúpiť. Erikovi Čikošovi sme diagnostikovali obnovenie zranenia kolena. Momentálne absolvuje podrobné diagnostické vyšetrenia, aby bolo možné presne zistiť rozsah jeho zranenia. Zatiaľ trénuje individuálne pod dohľadom asistenta trénera. Veríme, že to nebude nič vážne," uviedol pre klubový web sedemnásobného slovenského majstra lekár mužstva Ladislav Pavlovič.

Najlepší strelec slovenskej reprezentácie v histórii samostatnosti Róbert Vittek je stále v treste, ktorý dostal za vylúčenie v zápase 14. kola proti AS Trenčín. Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu mu uložila dištanc na tri duely. "Vittek si už dva zápasy odpykal a teda v jeho prípade sme požiadali Disciplinárnu komisiu SFZ o odpustenie zostávajúceho trestu. Na rozhodnutie si musíme počkať do štvrtka poobedia," uviedol pre www.skslovan.com klubový PR riaditeľ Tomáš Straka. Proti Košiciam už môže nastúpiť aj Seydouba Soumah, ktorému uplynul šesťzápasový trest. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona