CL: Slovan podľahol Trenčínu o tri góly

NETKY.SK • 19 Október 2013, 07:23 • 2 min
CL: Slovan podľahol Trenčínu o tri góly

BRATISLAVA - V súboji gólovo najproduktívnejších mužstiev sa prvým streleckým pokusom prezentoval hosťujúci Van Kessel v 10. minúty, Putnocký však bol v bráne Slovana pozorný. O štyri minúty neskôr otáľal Bagayoko v šestnástke s odkopom lopty, čo však nevyužil dotierajúci Holúbek.

slovakia

left justify in out

Až po polhodine hry sa dostali do gólovej šance aj domáci, ale krížna prízemná strela prenikajúceho Milinkoviča minula ľavú žrď trenčianskej brány. V 35. minúte volala po góle rýchla kombinačná akcia tria Bayaoko - Milinkovič - Vittek, skóre sa však ani po tejto príležitosti nemenilo. O dve minúty nato ešte hlavičkoval do priestoru brány Róbert Vittek, brankár Trenčína Volešák si však aj s týmto pokusom dokázal poradiť. 

Po zmene strán stratil loptu na vlastnej polovičke Čögley, zmocnil sa jej Grendel a striedajúce Mészárosovi chýbali centimetre, aby ju po prízemnom centri usmernil do bránky. V 52. minúte Hajradinovič vysunul Williama, ktorého v šestnástke fauloval Niňaj. Nariadený pokutový kop premenil Kleščík. Ďalší šok pre lídra súťaže pripravil v 65. minúte Van Kessel, ktorý v úniku na Putnockého nezaváhal - 0:2.

V 75. minúte fauloval protihráča na strede ihriska Vittek a za tento zákrok ho poslal rozhodca Kráľovič priamo pod sprchy. "Belasým" nezostávalo veľa času a oslabení o svojho ofenzívneho hráča sa ich šance na strelenie minimálne dvoch gólov znížili. Bodku za stretnutím dal v 89. minúte Jakub Holúbek, ktorý zakončil peknú akciu hostí. Trenčania odohrali v Bratislave dobrý zápas a pod hrad Matúša Čáka si odniesli z trávnika lídra tabuľky tri body.

ŠK Slovan Bratislava - AS Trenčín 0:3 (0:0) 

Góly: 53. Kleščík (z pok. kopu), 64. Van Kessel, 89. Holúbek, ŽK: 52. Niňaj, 58. Bagayoko - 56. William, 85. Baéz, ČK: 75. Vittek (Slovan) za faul, rozhodovali: Kráľovič - D. Hrčka, Poláček, 2314 divákov 

Zostavy: 
Slovan: Putnocký - Bagayoko, Gorosito, Niňaj, Vrablec - I. Žofčák (46. K. Mészáros), Halenár, Grendel, Milinkovič - Fořt (66. L. Peltier), Vittek 
Trenčín: Volešák - Čögley, Kleščík, Rundič, R. Mazáň - Baéz - Van Kessel, Mišák (69. Bero), Hajradinovič (82. Bariš), Holúbek - William (85. Bezák) 

Hlasy:

Jozef Valovič, tréner Slovana Bratislava: "Do 30. minúty bol Trenčín lepším mužstvom, potom sme nepremenili dva nájazdy. Na začiatku druhého polčasu nepremenil šancu ani Mészáros, čo bol kľúčový moment zápasu. Z pohody sme si urobili nepohodu. Som sklamaný, nepočítal som s tým, že prídeme o víťaznú šnúru. Takýto výkon sa doma nesmie opakovať."

Ivan Vrabec, tréner Trenčína: "Na zápas sme sa dobre pripravili, od začiatku sme hrali kombinačne a nepoľavili sme z tejto hry ani pod tlakom. Toto mužstvo je vedené tak, aby stále išlo za víťazstvom. Musím chlapcov pochváliť za disciplinovaný a zodpovedný výkon od prvej do poslednej minúty. Takýmto štýlom hráme doma aj vonku. To sme my, Trenčania."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies