CL: Slovan Bratislava do Senice aj s podporou fanúšikov

NETKY.SK • 27 September 2013, 14:48 • 2 min
CL: Slovan Bratislava do Senice aj s podporou fanúšikov

BRATISLAVA - Vedenie corgoňligového klubu ŠK Slovan Bratislava sa rozhodlo zrušiť mimoriadne opatrenie o nepožadovaní vstupeniek do sektora hostí pre svojich fanúšikov na zápasy ´vonku´ do konca jesennej časti ročníka 2013/2104, ktoré prijalo 21. augusta. Stalo sa tak po udalostiach v 6. kole najvyššej súťaže a domácom zápase "belasých" proti Ružomberku: futbalovými Pasienkami vtedy otriasol silný výbuch z delobuchu v sektore hostí a zranil priaznivcov MFK. Informuje o tom oficiálny klubový web Slovana.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia bratislavského lídra tabuľky a úradujúceho majstra môžu tím povzbudiť na súperovej pôde už v atraktivnom meraní síl na ihrisku vicemajstrovskej Senice, tento duel 13. kola Corgoň ligy sa odohrá v piatok 4. októbra o 17.30 h. V tejto súvilosti ŠK Slovan informoval svojich priaznivcov, že požiadal klub FK Senica o 230 vstupeniek do sektoru hostí.

"Po prijatí mimoriadneho opatrenia sme jasne uviedli, že v prípade, ak pominú potenciálne riziká súvisiace s bezpečnosťou našich fanúšikov a ohrozenia dobrého mena nášho klubu, sme pripravení vyhodnotiť situáciu a zrušiť opatrenie. V utorok sme sa spoločne stretli s čelnými predstaviteľmi nášho fanklubu a na základe spoločnej dohody, ako aj vyhodnotenia aktuálneho stavu sme prijali toto rozhodnutie," objasnil PR riaditeľ klubu Tomáš Straka.

"V Senici čaká našich priaznivcov zaujímavý zápas, môžu sa tešiť aj na jeden z najlepších a najkomfortnejších sektorov pre hostí na Slovensku. Štadión v Senici prešiel rekonštrukciou a akustika pod krytými tribúnami bude napomáhať obom fanúšikovským táborom k pravej futbalovej atmosfére. Veríme, že najlepšia motivácia pre všetkých nie sú len vyššie spomenuté faktory, ale v prvom rade Slovan," zdôraznil atraktivitu duelu na Záhorí projektový manažér a koordinátor pre styk s fanúšikmi Stanislav Kramarič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona