CL: Seničania sa posťažovali na rasizmus fanúšikov Slovana, ktorí bučali na na Tsoumoua

NETKY.SK • 8 Október 2013, 07:59 • 2 min
CL: Seničania sa posťažovali na rasizmus fanúšikov Slovana, ktorí  bučali na na Tsoumoua

SENICA - Negatívnym sprievodným javom piatkového zápasu 13. kola najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Corgoň ligy medzi FK Senica a ŠK Slovan Bratislava (0:2) boli prejavy neznášanlivosti zo strany fanúšikov hostí na adresu domáceho útočníka Juvhela Tsoumoua.

slovakia

left justify in out

"V internetovom rozhovore sa kanonier pred niekoľkými týždňami vyjadril, že sa ešte nikdy nestretol s prejavmi rasistického správania. Po piatkovom dueli to už povedať nemôže. Fanúšikovia Slovana naňho niekoľkokrát bučali, veľmi nešportové od nich..." uvádza sa na facebookovom konte Záhorákov, ktorí priložili aj linku na video-zostrih. 

Zástupcovia Slovana a predstavitelia oficiálneho fanklubu "Belasá Šlachta" sa koncom septembra zhodli na aktivitách, ktoré by mali priniesť pozitívnejšie vnímanie fanklubu aj samotného klubu. Vtedy informovali o Memorande, ktoré "bude veľkým záväzkom oboch strán a zároveň silným a pozitívnym impulzom pre všetkých fanúšikov Slovana". Podrobnejšie informácie o tejto aktivite a plné znenie Memoranda hodlajú "belasí" priniesť na tlačovej besede pred najbližším domácim zápasom v CL, ktorý absolvujú v nedeľu 20. októbra proti AS Trenčín. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona