CL: Piaček zranený, jeho štart proti Trnave otázny

NETKY.SK • 8 November 2013, 11:53 • 2 min
CL: Piaček zranený, jeho štart proti Trnave otázny

BRATISLAVA - Futbalista MŠK Žilina Jozef Piaček nedohral pre zranenie nohy stredajší odvetný duel štvrťfinále Slovnaft Cupu v Bratislave proti Slovanu (0:2) a jeho štart v nedeľňajšom zápase 17. kola Corgoň ligy proti FC Spartak Trnava s výkopom o 17.30 h je otázny.

slovakia

left justify in out

"Bolo to veľmi smolné. V úplne bežnom súboji mi stúpil hráč súpera na nohu a keď som sa na ňu znova postavil, pocítil som prudkú bolesť v chodidle. Aj keď som skúšal hrať ďalej, nedalo sa s tým pokračovať," citoval portál corgonliga.sk slová skúseného 30-ročného stopéra (nar. 20. 6. 1983), ktorý už nemohol mužstvu pomôcť na trávniku.

Rodák zo Zlatých Moraviec strávil štvrtok na vyšetreniach a dozvedel sa dobré správy. "Nič vážne sa našťastie nepotvrdilo, podstúpim ešte kontrolný röntgen. Stále je však chodidlo citlivé, užívam lieky a využívam laser či magnetickú terapiu, aby sa to zlepšilo. Môj prípadný štart v nedeľu proti Trnave je otvorený," poznamenal ďalej J. Piaček, ktorý figuruje v pozícii náhradníka na blížiace sa duely slovenskej reprezentácie proti Poľsku a Gibraltáru. 

Hráči Žiliny by si radi zlepšili svoje súčasné postavenie v corgoňligovej tabuľke. V súčasnosti figuruje klub spod Dubňa na 9. mieste s 20 bodmi, v prípade víťazstva sa môže MŠK bodovo dotiahnuť na "suseda" z Trnavy, tej patrí momentálne 8. priečka. "Pôjde o šesťbodový zápas, ktorý odohráme pred domácim publikom. Spartak má v tíme niekoľko zaujímavých individualít, na ktoré si bude potrebné dať pozor. V prvom rade sa však musíme pozerať na našu hru a zlepšiť ju, lebo len tak sa môžeme posunúť dopredu. Cesta k trom bodom vedie cez zdravý dôraz v šestnástke súpera. Máme v kádri skúsených futbalistov v strede poľa, ktorí vedia podržať loptu, aj rýchle kraje. Mužstvo má túžbu zvíťaziť. Chceme zvládnuť stretnutie proti Trnave, doviesť ho do úspešného konca. Verím, že sa to mužstvu podarí či už so mnou alebo bezo mňa," dodal Jozef Piaček, ktorý v doterajšej kariére pôsobil v Zlatých Moravciach, lotyšskom Skonte Riga a od roku 2008 je v Žiline. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona