CL: Nitru vedie stále Pavlík s Hnilicom, Cléber možno odíde

NETKY.SK • 13 Január 2014, 17:02 • 2 min
CL: Nitru vedie stále Pavlík s Hnilicom, Cléber možno odíde

NITRA - V slovenskom futbalovom klube FC Nitra po odchode trénera Vladimíra Koníka nie je s definitívnou platnosťou vyriešená otázka šéfa realizačného tímu.

slovakia

left justify in out

"Už od minulotýždňového utorkového zrazu sa hráči pripravujú pod vedením dvojice Jozef Paulík - Peter Hnilica, ktorí sú poverení vedením mužstva. Táto skutočnosť naďalej platí," informoval v pondelok popoludní agentúru SITA generálny manažér spod Zobora Jozef Petráni a pokračoval: "Momentálne to akútne neriešime, hráči trénujú v domácich podmienkach a pripravujú sa na náročnú jarnú časť súťažného ročníka."

Na spomenutom prvom nitrianskom zraze 7. januára bolo 26 hráčov. Oktetu D. Perniš, Hála, Kolbas, Kostelný, Bagi, A. Čermák, Turčák a Ševčík sa skončilo hosťovanie, trojica V. Gajdoš, Šimončič a brankár M. Chudý už nechce účinkovať pod Zoborom.

Brazílsky líder tímu Cléber Silva Nascimento sa mal z dovolenky vrátiť až tento týždeň. "Od utorka by sa mal zapojiť do tréningového procesu nášho mužstva," poznamenal J. Petráni na margo 27-ročného "kanárika". Technicky výborne vybavený krídelník sa však ocitol v hľadáčiku úradujúceho majstra ŠK Slovan Bratislava. "Belasí" na prvom zimnom zraze prostredníctvom generálneho riaditeľa Petra Kašpara už deklarovali, že s hráčom boli v kontakte a predbežne sa dohodli na podmienkach. "Slovan má v súčasnosti v kádri viac ako päť cudzincov, resp. hráčov mimo Európskej únie. Pripúšťam, že boli už nejaké rozhovory ohľadom Clébera. Myslím si, že keby prišlo k tejto alternatíve, tak by sme sa na Cléberovi dohodli s vedením bratislavského klubu," vyjadril sa generálny manažér spod Zobora.

Nitra zimovala na predposlednom 11. mieste corgoňligovej tabuľky s 10 bodmi, iba lepším skóre pred Dunajskou Stredou. "Situácia v našom klube, najmä ekonomická, nie je jednoduchá. Radi by sme vyriešili niektoré finančné náležitosti. Od toho sa potom všetko odvíja - hráčsky káder i jeho posilnenie. Verím, že napokon to dobre dopadne," dodal Jozef Petráni.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies