CL: Košice do konca jesene bez Ostojiča a Pačindu

NETKY.SK • 18 November 2013, 17:24 • 2 min
CL: Košice do konca jesene bez Ostojiča a Pačindu

KOŠICE - Slovenský futbalový klub MFK Košice dohrá jesennú časť Corgoň ligy 2013/2014 bez dvojice hráčov - obrancu Ivana Ostojiča a útočníka Erika Pačindu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný srbský zadák Ostojič sa v uplynulom týždni podrobil operačnému zákroku, ktorý ho vyradí z hry a tréningového procesu na dva mesiace. "Ivan mal dlhodobé ťažkosti so slabinami, ktoré ho trápili od leta. Hral s týmto zranením so sebazaprením a na tabletkách, no nechceli sme to viac naťahovať. Mal oslabený slabinový kanál, tak sa mu urobila plastika," uviedol na oficiálnej stránke tímu klubový lekár Ľubomír Jacko.

Tréner Košíc Radek Látal sa v posledných dvoch jesenných kolách bude musieť zaobísť aj bez sedemgólového strelca Pačindu. Ten sa v utorok podrobí operácii pravej päty. "Nebolo čo riešiť, achilovka ma bolela a posledných 5-6 týždňov som už hral cez bolesť. S lekárom a trénerom sme sa dohodli, že takto to bude lepšie. Radšej teraz a budem pripravený na zimnú prípravu, ako to naťahovať až po skončení jesene a stratím tri týždne," povedal pre mfkkosice.sk Pačinda.

V sobotu čaká aktuálne deviaty tím tabuľky zápas v Trenčíne, jesennú časť Corgoň ligy zakončia Košičania pred vlastnými fanúšikmi v posledný novembrový deň proti Myjave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies