CL: Kopúnek nebude v Spartaku Trnava ani hrávať, ani trénovať

NETKY.SK • 4 Október 2013, 15:56 • 2 min
CL: Kopúnek nebude v Spartaku Trnava ani hrávať, ani trénovať

TRNAVA - Slovenský futbalový stredopoliar Kamil Kopúnek sa po ukončení spolupráce s bratislavským Slovanom zapojil do tréningového procesu Spartaka Trnava. S klubom však podľa oficiálneho vyjadrenia svoju ďalšiu budúcnosť nespojí a nebude pokračovať ani v tréningu.

slovakia

left justify in out

"Áno, je pravdou, že Kamil Kopúnek prejavil záujem s našim tímom  trénovať. V tomto sme mu vyhoveli, počas týždňa sa pripravoval s našim áčkom. To je celé. Nič iné za tým hľadať netreba. Naďalej platí, čo sme deklarovali aj v závere augusta. S Kamilom nikto o jeho príchode do Trnavy nerokoval, neuvažujeme nad jeho angažovaním a to ani v zimnom období. Dokonca dnešným dňom skončil so Spartakom aj prípravu v tréningovom procese," uviedol na oficiálnej stránke klubu Marek Ondrejka, PR a event manažér FC Spartak Trnava.

Príchod dvadsaťdeväťročného odchovanca "Bílich andelov" by uvítal aj tréner Juraj Jarábek, no nie za okolností Kopúnekovej minulosti. "Ak som povedal, že je to hráč, ktorý by mohol Trnave pomôcť, je to pravda. Ale v kontexte chýbal môj dovetok, že nie s jeho slovanistickou minulosťou," dodal Jarábek.

Defenzívny stredopoliar obliekal dres Spartaka Trnava v rokoch 2002 až 2010, následne odišiel do ruského Saturnu Ramenskoje, neskôr pokračoval v AC Bari. Po talianskom angažmáne sa dohodol s bratislavským Slovanom, ktorý bol jeho poslednou zastávkou v súčasnej kariére.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies