CL: Futbalisti predposlednej Nitry remizovali s poslednou Dunajskou Stredou 0:0

NETKY.SK • 30 November 2013, 10:58 • 2 min
CL: Futbalisti predposlednej Nitry remizovali s poslednou Dunajskou Stredou 0:0

NITRA - V piatkovej predohrávke 19. kola futbalovej Corgoň ligy 2013/2014 sa v súboji predposlednej Nitry s poslednou Dunajskou Stredou zrodila pod Zoborom bezgólová remíza. Znamená to, že Dunajská Streda prezimuje posledná a predposledná Nitra má v tabuľke rovnako ako DAC desať bodov.

slovakia

left justify in out

V poslednom jesennom kole sa v priamom súboji rozhodovalo o tom, kto bude zimovať na poslednom mieste ligovej tabuľky. Prvú veľkú príležitosť mali Nitrania, Hála poslal dobrú loptu pred bránu, no Boszorádovo zakončenie zblízka gólman Belic vytesnil na roh. Po ňom brankár hostí ešte zneškodnil Bagiho hlavičku. V 21. minúte mal gól na nohe hosťujúci Szarka, nájazd na Perniša však zakončil len strelou do žrde. Nitra potom zvýšila aktivitu a v rozpätí troch minút mala tri dobré šance. Najprv po Kotríkovom centri hlavičkoval Cleber tesne vedľa, potom po závare pred bránou Kolbasovu strelu Belic hádzanársky vyrazil, a po Hálovej prihrávke Boszorád strieľal iba do žrde. 

Po výmene strán sa do lopty oprel aktívny Boszorád a brankár hostí mal prácu. V 69. minúte mali domáci dve možnosti na skórovanie, najprv Turčák z priameho kopu takmer zaskočil Belica, a o pár sekúnd spálil ďalšiu tutovku Boszorád, keď zblízka mieril len do bočnej siete. V záverečných minútach mohol o všetkom rozhodnúť Bagi. Najprv po Turčákovom centri jeho hlavičku gólman DAC s námahou zneškodnil a v úplnom závere jeho strela len tesne minula bránu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona