CL: Fanúšikom Ružomberka vybuchol v sektore delobuch, zasahovala RZP

NETKY.SK • 19 August 2013, 09:34 • 2 min
CL: Fanúšikom Ružomberka vybuchol v sektore delobuch, zasahovala RZP

BRATISLAVA - Fanúšikovia futbalového klubu Slovan Bratislava údajne zranili niekoľkých fanúšikov MFK Ružomberok počas nedeľňajšieho zápasu 6. kola Corgoň ligy, keď vhodili do ich sektoru silný delobuch. V súboji na trávniku "belasí" zvíťazili 3:2.

slovakia

left justify in out

Incident sa odohral v 83. minúte zápasu, kedy mali fanúšikovia Slovana hodiť do sektoru fanúšikov Ružomberka vojenský delobuch. Jeho výbuch zdemoloval niekoľko sedačiek a zranil zopár fanúšikov MFK. Na mieste zasahovala polícia a RZP, v sektore sa nachádzali aj deti, pričom jedno potrebovalo lekárske ošetrenie. Podľa informácií na oficiálnej webovej stránke média Ružomberský hlas jedného fanúšika previezli do nemocnice, ostatných ošetrili na mieste. "V 83. minúte bol pravdepodobne slovanistickým fanúšikom vhodený do hosťovského ružomberského sektora silný delobuch, ktorý rozmetal niekoľko sedačiek a zranil päť ružomberských fanúšikov. Jedného z nich odviezli do nemocnice, ostatných ošetrili na mieste," píše sa v oficiálnom vyhlásení fanklubu Concordia1906 na www.rkhlas.sk.

Vedenie fanklubu MFK Ružomberok plánuje podať protest proti danému incidentu a bude žiadať ďalšie konzekvencie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies