CL: Emotívny Piroska dostal trest na dva mesiace

NETKY.SK • 3 Máj 2014, 08:30 • 2 min
CL: Emotívny Piroska dostal trest na dva mesiace

BRATISLAVA - Kapitán futbalistov FK Senica Juraj Piroska si už v tejto sezóne nezahrá.

slovakia

left justify in out

Ofenzívny stredopoliar či útočník si v sobotňajšom zápase 28. kola Corgoň ligy neudržal nervy na uzde, keď päť minút pred koncom domáceho duelu proti MFK Košice (3:2) dostal červenú kartu za to, že pod vplyvom emócií vyrazil z ruky asistenta rozhodcu Branislava Hancka jeho zástavku. Bratislavský rodák Piroska sa čertil, že arbiter nesignalizoval hlavnému rozhodcovi hru rukou v podaní hosťujúceho záložníka Ľubomíra Korijkova. Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu udelila hráčovi Senice nepodmienečný trest na 2 mesiace. Informuje o tom oficiálny web SFZ.

 

Juraj Piroska krátko pred vylúčením v predmetnom dueli strelil svoj 13. gól v tejto ligovej sezóne a spoločne s útočníkom AS Trenčín Tomášom Malecom je na čele poradia kanonierov najvyššej slovenskej súťaže. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies