CL: Do Trnavy mieri nigérijský útočník Prešova Nworah

NETKY.SK • 23 Október 2013, 15:52 • 2 min
CL: Do Trnavy mieri nigérijský útočník Prešova Nworah

TRNAVA - Do slovenského prvoligového klubu Spartak Trnava mieri futbalový útočník Peter Nworah z Nigérie. Podľa stredajšej informácie na klubovom webe "červeno-čiernych" už treba príchod dvadsaťdvaročného futbalistu tmavej pleti, ktorý naposledy hral za Tatran Prešov, iba legislatívne doriešiť.

slovakia

left justify in out

Rodák z Lagosu pôsobil v belgickom Westerlo, odkiaľ jeho kroky smerovali do španielskeho tímu Atlético Baleares. Pred rokom prišiel na Slovensko do Prešova, ktorý ho počas jari poslal na hosťovanie do Partizána Bardejov. Na jeseň pomáhal Tatranu v druholigových bojoch. Hneď v prvom kole vsietil hetrik do siete juniorky Spartaka, ktorá vtedy na pôde Tatranu podľahla 0:7. Na ďalšie dva zásahy vtedy prihral. "Snom každého hráča je hrať v jednom z najlepších klubov danej krajiny a Spartak takým tímom je Slovensku. Som šťastný, že dostávam šancu a chcem sa jej chopiť. Chcem sa stále zlepšovať. Konkurencia je veľká, ale ak ste odhodlaní a tvrdo pracujete, výsledky sa dostavia," citoval oficiálny web "andelov" nového muža v kádri trénera Juraja Jarábka.

"Som veľmi rád, že Nworah zaujal svojimi výkonmi kluby z Corgoň ligy a že s vedením Spartaka všetko smeruje k dohode. Touto formou sa chcem vo svojom, ako aj v hráčovom mene, poďakovať vedeniu a realizačnému tímu 1. FC Tatran Prešov, že mu umožnilo ukázať v tomto klube schopnosti," povedal k príchodu Nigérijčana do Spartaka hráčsky agent Jaroslav Bovan zo spoločnosti Sport Media Group.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies