CL: Diviš odchádza zo Senice do 1. FC Slovácko

NETKY.SK • 22 Január 2014, 16:35 • 2 min
CL: Diviš odchádza zo Senice do 1. FC Slovácko

SENICA - Slovenský corgoňligový klub FK Senica opustil v stredu český futbalista Jaroslav Diviš. Od jarnej časti sezóny bude pôsobiť v tíme účastníka Gambrinus ligy 1. FC Slovácko, s ktorým podpísal ročný kontrakt s následnou opciou.

slovakia

left justify in out

"Interes vzišiel z Jarovej strany. Slovácko malo oňho reálny záujem. Diviš mal u nás ešte pol roka platnú zmluvu, ponúkli sme mu jej predĺženie. Jardo ale nám narovinu povedal, že by chcel zmeniť pôsobisko. Nechceme mu v tom brániť," uviedol na oficiálnom webe Senice riaditeľ FK Dušan Vrťo.

Dvadsaťsedemročný pravý krídelník sa vracia do najvyššej českej súťaže po tri a pol roku, keď do Senice prišiel z Liberca. V Slovácku však už pôsobil v roku 2007. "Slovácko hľadalo pravého záložníka a jednou z alternatív som bol aj ja. V tíme poznám viacero chalanov. Keďže som z Břeclavi, vraciam sa prakticky domov. V Gambrinus lige som toho veľa neodohral, na novú futbalovú výzvu sa teším," uviedol Diviš, ktorý v drese Senice odohral 108 súťažných stretnutí a strelil v nich 24 gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies