CL: Debut Perextu na pôde úradujúceho majstra

NETKY.SK • 25 November 2013, 14:55 • 2 min
CL: Debut Perextu na pôde úradujúceho majstra

BRATISLAVA - Futbalista MŠK Žilina Vladimír Perexta (nar. 13. 1. 1990) absolvoval v 23 rokoch premiéru v najvyššej slovenskej súťaži. Paradoxne sa tak stalo na pôde úradujúceho majstra ŠK Slovan Bratislava v nedeľňajšom dueli 18. kola.

slovakia

left justify in out

"Som rád, že som dostal šancu v Corgoň lige. Čakal som na ňu dosť dlho, o to viac si ju vážim. Hralo sa mi dobre, ale nemôžem byť spokojný, pretože sme prehrali 1:2," citoval portál corgonliga.sk slová debutanta a rodáka z Michaloviec, ktorý prišiel do Žiliny už v dorasteneckom veku a hrával za B-tím MŠK.

Kouč Adrián Guľa nemal na Pasienkoch proti "belasým" pre zranenie k dispozícii skúsenú dvojicu Serge Akakpo - Jozef Piaček, ktorých v strede obrany žilinského mužstva nahradil spomenutý Perexta spolu so 17-ročným Denisom Vavrom. "Myslím si, že naša spolupráca bola na solídnej úrovni. S Denisom sme hrali spolu už v mládežníckych kategóriách. Slovan nám však strelil dva góly, vyplynulo to z našich chýb, ale aj z jeho kvality. My sme sa domácim snažili konkurovať nasadením a bojovnosťou, dreli sme na ihrisku celých 90 minút, ale z Pasienkov sme odišli bez bodu," skonštatoval ďalej V. Perexta, ktorý v hráčskej kariére pôsobil aj v MŠK Rimavská Sobota a FK Raven Považská Bystrica.

Bývalý mládežnícky reprezentant pred duelom proti Slovanu prijímal rady od skúsenejších spoluhráčov. "Hovorili mi, aby som nemal prehnaný rešpekt a nebál sa. V nedeľu to bola pre mňa ďalšia cenná skúsenosť. Verím, že som nesklamal trénera Guľu," dodal Vladimír Perexta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies