CL: AS Trenčín - FC Nitra 4:0 v 1. kole

NETKY.SK • 13 Júl 2013, 19:22 • 2 min
CL: AS Trenčín - FC Nitra 4:0 v 1. kole

AS Trenčín - FC Nitra 4:0 (0:0)

slovakia

left justify in out

Góly: 53., 62., 72. Adi, 48. Štefánik. Rozhodoval: Valášek, ŽK: Kolmokov (Nitra), 2320 divákov.

Zostavy a striedania:
Trenčín: Volešák – Čögley, Ramon da Silva, Kleščík, Mazáň – Baéz -  Mondek, William Alves de Oliveira (71. Frimmel), Štefánik, Holúbek (78. Ďuriška) – Adi (87. Malec) 
Nitra: Chudý – Hála, Kaspřák, Kolmokov, Mičic (79. Emil Le Giang)– Ivančík (65. Čery), Paukner (56. Turčák), Šimončič - Šmehyl, Cleber - Ševčík 
      
V prvom polčase obe mužstvá predviedli snaživý výkon, ktorý bol však poznačený tým, že sa hralo iba úvodné kolo. Prvú šancu v stretnutí vybojoval Mondek, ktorý loptu ponúkol nabiehajúcemu Adimu. Nigérijský útočník loptu poslal tesne vedľa ľavej tyče. O štyri minúty na centrovanú loptu nedosiahol Ivančík. Po niečo viac ako štvrťhodine Holúbek vybojoval loptu v rohu 16-tky, nabil Štefánikovi ten však z prvej v dobrej pozícii minul priestor bránky. V 31. minúte sa pred Volešáka prebil Šmehyl, no jeho strelu obrana zlikvidovala na rohový kop. V 34. minúte sa po chybe obrany dostal k lopte Ševčík, sám pred Volešákom zlyhal. V závere polčasu sa už diváci tešili z gólu, no ich radosť bola predčasná. Williamov gól hlavou pre ofsajd rozhodcovia neuznali.

Po zmene strán sa rozbehol domáci gólostroj. V 48. minúte vypálil z 25 metrov Štefánik a lopta sa od brvna odrazila za bránkovú čiaru. O päť minút načal svoj hetrik Adi. Centrovanú loptu mu ponúkol Baéz, nigérijský útočník sa pohral s brankárom Chudým a prudkou strelou pridal druhý gól Trenčína. V 56. minúte si s obranou poradil Mondek, snažil sa prihrať pred bránku, no loptu do bezpečia upratala obrana. V 62. minúte na 3:0 pridal strelecky disponovaný Adi, keď na hranici 16-tky prebral prihrávku, obtočil sa okolo súpera a hoci sa brankár lopty dotkol, gólu nezabránil. Strelecký účet stretnutia v 72. minúte uzavrel Adi, keď mu Štefánik prihral, hoci bol faulovaný, a druhý najlepší strelec Trenčína v príprave zavŕšil svoj hetrik. V závere stretnutia sa Štefánik pokúšal napodobniť prvý gól, no tentoraz minul bránku. Trenčania tak potvrdili, že im Nitra ako súper na úvod na úvod sezóny sedí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies