Čižnár žiada stiahnuť návrh zákona o príplatkoch k dôchodkom pre prokurátorov

NETKY.SK • 18 November 2015, 14:40 • 2 min
Čižnár žiada stiahnuť návrh zákona o príplatkoch k dôchodkom pre prokurátorov

BRATISLAVA - Generálny prokurátor Jaromír Čižnár požiadal ministra spravodlivosti Tomáša Boreca ako predkladateľa noviel zákonov týkajúcich sa prokuratúry, ktoré sú predmetom rokovania pléna Národnej rady Slovenskej republiky, aby stiahol návrh týkajúci sa zvýšenia príplatkov k dôchodkom pre prokurátorov.

slovakia

left justify in out

"Generálny prokurátor Jaromír Čižnár tak urobil vzhľadom na to, že téma príplatkov k dôchodkom pre prokurátorov sa stala nástrojom politického boja a účelového vyvolania antipatie voči prokuratúre ako takej. Čižnár verí, že téma príplatkov k dôchodkom nielen pre prokurátorov, ale všetkých občanov Slovenskej republiky poberajúcich dôchodok, sa stane v budúcnosti predmetom odbornej a vecnej diskusie," uviedla dnes pre TASR hovorkyňa Generálnej prokuratúry Andrea Predajňová.

 

Príplatky k dôchodku sa mali zvýšiť o približne 170 eur a týkať sa mali aj sudcov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies