Čižnár podal dovolanie voči rozhodnutiu Harabina v prípade obvinených policajtov

NETKY.SK • 30 Júl 2015, 15:12 • 2 min
Čižnár podal dovolanie voči rozhodnutiu Harabina v prípade obvinených policajtov

BRATISLAVA – Generálny prokurátor Jaromír Čižnár podal dovolanie voči rozsudku Najvyššieho súdu SR z 29. mája, ktorým boli oslobodení dvaja policajti v korupčnej kauze.

slovakia

left justify in out

Oslobodil ich senát vedený Štefanom Harabinom a dôvodom je podľa tohto senátu nezákonnosť inšpekcie ministerstva vnútra, ktorá prípad vyšetrovala. Hovorkyňa prokuratúry Andrea Predajňová informovala agentúru SITA, že Čižnár podal dovolanie v trestnej veci obvinených Maroša P. a Mgr. Jaroslava S. na Špecializovaný trestný súd v Pezinku dnes.

 

O dovolaní bude rozhodovať iný senát Najvyššieho súdu SR. Čižnár sa rozhodol podať dovolanie, lebo rozhodnutím senátu najvyššieho súdu „boli porušené konkrétne ustanovenia Trestného poriadku a Trestného zákona v prospech obvinených Maroša P. a Mgr. Jaroslava S.,“ zdôraznila hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona