City, United a Chelsea majú záujem o hviezdu Fulhamu

NETKY.SK • 12 Máj 2012, 14:04 • 2 min
City, United a Chelsea majú záujem o hviezdu Fulhamu

City, United a Chelsea majú záujem o hviezdu Fulhamu - Futbal LONDÝN – Útočný stredopoliar Fulhamu, Moussa Dembélé, priťahuje pozornosť mnohých špičkových klubov Premier League. 24-ročný Belgičan má za sebou skvelú sezónu na Craven Cottage a keďže zmluva

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Útočný stredopoliar Fulhamu, Moussa Dembélé, priťahuje pozornosť mnohých špičkových klubov Premier League.

24-ročný Belgičan má za sebou skvelú sezónu na Craven Cottage a keďže zmluva mu vyprší na budúci rok v lete, tak sa klub bude snažiť na ňom zarobiť už po skončení aktuálnej sezóny, uvádza anglický denník Metro.

Manchester United, Manchester City a Chelsea pozorne sledujú Dembélého situáciu a všetky tieto kluby sú pripravené predložiť svoje ponuky, ak sa Fulham nedohodne s hráčom na novej zmluve.

Taktiež Arsenal, Liverpool a Tottenham dlhodobo sledujú tohto hráča, ktorý prišiel do Anglicka v lete 2010, a mohli by tiež prejaviť záujem.

Potom, čo Fulham zaplatil AZ Alkmaaru za hráča len 5 miliónov libier, by ho klub bol ochotný predať za sumu okolo 10 miliónov libier, než riskovať, že budúci rok odíde Dembélé ako voľný hráč zadarmo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies