City proti United bez trojice kľúčových hráčov

NETKY.SK • 6 Január 2012, 19:58 • 2 min
City proti United bez trojice kľúčových hráčov

City proti United bez trojice kľúčových hráčov

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - V nedeľňajšom derby zápase FA Cupu proti mestskému rivalovi, bude Manchestru City chýbať až trojica kľúčových hráčov.

Mancini neuspel v boji s Pobrežím Slonoviny, aby bratia Yaya a Kolo Touré boli k dispozícii na tento zápas. Hráči budú stiahnutí skôr, aby sa mohli pripraviť na reprezentačné povinnosti na Africkom pohári národov.
Mario Balotelli bude chýbať kvôli stále nedoliečenému zraneniu členka.

Tréner Pobrežia Slonoviny, Francois Zahoui, povedal: "Kluby poznajú pravidlá. Očakávam Touréovcov včas do termínu FIFA."
Duo Pobrežia Slonoviny sa pripojí k reprezentačnému výberu svojej krajiny na začiatku turnaja, ktorý začína tento mesiac. Mancini dúfal, že sa mu podarí preložiť ich odchod až po zápase s United na Etihad Stadium.

Dvojica sa v sobotu zúčastní na tímovom mítingu v Paríži a prvej časti dvojtýždňového sústredenia v Abú Dhabí, ktoré sa začína v nedeľu.

Mancini skôr povedal: "Požiadali sme trénera Pobrežia Slonoviny, pretože majú míting už v sobotu v Paríži. Žiadali sme, aby Kolo a Yaya mohli zostať v tíme na zápas FA Cupu, a po zápase cestovať do Abú Dhabí. Čakáme na odpoveď a predpokladám, že ju budem vedieť buď dnes alebo zajtra."

Tréner City varoval, že cez víkend možno nebude mať dostatok hráčov na lavičke náhradníkov.

Gareth Barry nemôže nastúpiť kvôli trestu a Owen Hargreaves zatiaľ nie je natoľko fit, aby nastúpil na zápas. "Máme 17 hráčov," povedal Mancini. "Neviem, ako to bude fungovať."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies