City porazilo Wolves, Aston Villa zdolala trápiaci sa Sheffield

NETKY.SK • 22 September 2020, 10:37 • 2 min
City porazilo Wolves, Aston Villa zdolala trápiaci sa Sheffield

ANGLICKO- V pondelňajších zápasoch anglickej Premier League si Manchester City poradil s Wolverhamptonom, Aston Villa zdolala Sheffield United.

slovakia

left justify in out

Scénár z minulej sezóny sa neopakoval

V minulom ročníku Premier League si Manchester City nedokázal v ani jednom zo zápasov poradiť s "vlkmi" z Wolverhamptonu. Vo včerajšom zápase predviedol oveľa lepší výkon a začal sezónu s dôležitými 3 bodmi. 

Zápas začal v dobrom tempe, prvá šanca nastala z priameho kopu Kevina De Bruyneho ale Rui Patrício dokázal úspešne zneškodniť jeho strelu. Neskôr prišiel zbytočný faul obráncu Wolves a skóre otvoril z bieleho bodu De Bruyne. V 32.minúte sa znova menilo skóre, po prihrávke od Raheema Sterlinga, pridal druhý gól mladučký Angličan Phil Foden.

Až v 78.minúte sa "vlci" prebudili, po dobrom centri Daniela Podenca sa zavesil do vzduchu mexický matador Raul Jimenéz a dobrou hlavičkou prekonal Edersona. V závere zápasu pridali City tretí gól, po prihrávke De Bruyna sa dostal k lopte Gabriel Jesús a spečatil skóre na záverečných 3:1.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Manchester City (@mancity),

 

Sheffield sa pripravuje na boj o záchranu

Po výbornej minulej sezóne, to vyzerá tak, že Sheffield sa bude v tomto ročníku trápiť. Zverenci Chrisa Wildera nestačili na domácu Aston Villu, ktorá získala cenné 3 body.

Zápas výrazne poznačila červená karta Johna Egana, ktorá oslabila Sheffield takmer na celý zápas. V prvom polčase mal Sheffield možnosť kopať pokutový kop ale John Lundstram penaltu nepremenil. V druhom polčase prišiel jediný gól zápasu, po rohovom kope sa dostala lopta k Ezrimu Konsovi a ten hlavičkou rozhodol o víťazstve Aston Villy.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Aston Villa FC (@avfcofficial),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona