City ponúklo za Higuaína 35 miliónov libier

NETKY.SK • 1 August 2012, 12:06 • 2 min
City ponúklo za Higuaína 35 miliónov libier

City ponúklo za Higuaína 35 miliónov libier - Futbal MANCHESTER - Roberto Mancini sa snaží posilniť útočnú formáciu Manchestru City, keď predložil £35 miliónovú ponuku Realu Madrid na ich hviezdu Gonzala Higuaína. City sa snažia získať holandského útočník

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Roberto Mancini sa snaží posilniť útočnú formáciu Manchestru City, keď predložil £35 miliónovú ponuku Realu Madrid na ich hviezdu Gonzala Higuaína.

City sa snažia získať holandského útočníka Robina van Persieho, ale v hre sú ďalšie veľkokluby Manchester United a Juventus. Avšak manažér Brian Marwood sa rozhodol, že namiesto neho by bol vhodnou alternatívou práve Higuaín.
O argentínskeho reprezentanta sa zaujímali aj Chelsea a Tottenham, ale finančné možnosti City prekonali možnosti ostatných záujemcov.

Higuaín sa v minulej sezóne snažil udržať v základnej zostave Madridu, a aj keď José Mourinho chce mať útočníka v tíme, tak v hierarchii klesol až za Karima Benzemu. Ak by však City priviedli Higuaína na Etihad Stadium, tak budú musieť predať niektorého z ich preplatených útočníkov, aby dodržali finančné Fair Play pravidlo UEFA.

Prestup Adebayora do Tottenhamu sa zasekol na hráčových finančných požiadavkách, o ktorých si môžete prečítať tu, a ďalšími útočníkmi, ktorí prichádzajú do úvahy, sú Carlos Tevez a zabudnutý Roque Santa Cruz, za ktorého City zaplatili 17 miliónov libier.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies