City má problém v zadných radoch

NETKY.SK • 10 December 2019, 21:12 • 2 min
City má problém v zadných radoch

ZÁHREB - Aj taký klub, ktorý disponuje obrovským množstvom peňazí sa môže ocitnúť v menšej kríze. Anglický futbalový klub Manchester City sa musí niekoľko týždňov zaobísť bez Johna Stonesa.

slovakia

left justify in out

Stopér základnej jedenástky utrpel zranenie zadného stehenného svalu pri sobotnej ligovej prehre s mestským rivalom United 1:2. Trénerovi Pepovi Guardiolovi pribudli starosti v strede obrany. Dlhoročný kapitán Vincent Kompany odišiel v lete bez náhrady a na začiatku sezóny utrpel vážne zranenie kolena ďalší stopér Aymeric Laporte.  

 

img

 

Na poste stopéra zaskakuje defenzívny stredopoliar Fernandinho, no to je len dočasné riešenie. K dispozícii je ešte Nicolas Otamendi, no aj napriek tomu je strata Stonesa pre City viac ako citeľná.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Great team performance today and another 3️⃣ points on the board at the Etihad 🔥 #MCFC

Príspevok, ktorý zdieľa John Stones (@johnstonesofficial),

 

Obhajca anglického titulu odohrá v stredu záverečné 6. kolo C-skupiny Ligy majstrov na pôde Dinama Záhreb. Do karát hrá city však to, že už má istotu prvenstva v tabuľke a postupu do osemfinále. V domácej lige je to však úplne iný príbeh. Liverpool ide tento rok ako raketa a nestíha za ním ani City. To je v Premier League dokonca až tretie. Prvý Liverpool má po 16-tich zápasoch na konte 46 bodov, druhý Leicester 38 a tretie City 32 bodov. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona