City hlási prvé posily, Sanchéz ostáva v Interi

NETKY.SK • 6 August 2020, 16:53 • 2 min
City hlási prvé posily, Sanchéz ostáva v Interi

MANCHESTER/MILÁNO – Manchester City sa po neúspešnej sezóne opäť snaží posilniť svoj káder. Po odchode Davida Silvu a Leroya Saného, City znova lovia na hráčskom poli.

slovakia

left justify in out

Manchester City hlási prvé posily  

Anglický veľkoklub má dlhoročné problémy so svojou defenzívou, po zranení francúzskeho reprezentanta Laporteho, musel tréner Guardiola improvizovať so zostavením zadných radov. Odpoveďou na tieto problémy by mal byť holandský reprezentant Nathan Aké a mladý záložník Ferran Torres, ktorý prichádza ako náhrada za L.Saného, ktorý prestúpil do mníchovského Bayernu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ferran Torres (@ferrantorres7),

 

Sanchéz si vybojoval zmluvu aj na ďalší rok

Do Milána prišiel na hosťovanie pred touto sezónou a odohral celkovo 29 zápasov, v ktorých strelil štyri góly. "Dohodli sme sa s Interom. Alexisovi sa tam páči, je skvelý hráč, ale u nás sa mi nedarilo. Prajeme mu všetko najlepšie," citoval web BBC trénera United Oleho Gunnara Solskjaera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Alexis Sanchez (@alexis_officia1),

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona