City ešte nedotiahlo prestup Stonesa, už ho zaradilo na súpisku pre LM

NETKY.SK • 9 August 2016, 12:28 • 2 min
City ešte nedotiahlo prestup Stonesa, už ho zaradilo na súpisku pre LM

NYON - Anglický futbalový reprezentant John Stones, ktorého si vyhliadlo vedenie Manchestru City, sa ocitol v kádri "Citizens" pre Ligu majstrov 2016/2017. Európska futbalová únia (UEFA) potvrdila, že klub Premier League zaradil 22-ročného obrancu na súpisku napriek tomu, že jeho transfer z Evertonu ešte nie je dotiahnutý.

slovakia

left justify in out

Na webstránke UEFA sa objavila informácia, že Stones figuruje v kádri City s číslom 24 v prvom zápase play off LM proti Steaue Bukurešť, ktorý sa uskutoční o týždeň v utorok. Odveta je na programe 24. augusta na Etihad Stadium.

 

Predsezónna snaha City o kúpu Stonesa sa zatiaľ neuzavrela. Everton žiada za stopéra čiastku 65 miliónov eur, na čo zatiaľ "Citizens" neprikývli. Manchesterský klub však musel do pondelka 22.00 SELČ zverejniť súpisku pred prvým zápasom play off LM a zaradil na ňu aj Stonesa. Pravidlo Ligy Majstrov povoľuje dopísať aj jedného voľného hráča po tomto časovom termíne.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona