City Arenu v Trnave navštívilo počas prvého víkendu temer 80-tisíc návštevníkov

NETKY.SK • 25 August 2015, 09:38 • 2 min
City Arenu v Trnave navštívilo počas prvého víkendu temer 80-tisíc návštevníkov

TRNAVA – Spolu 77.978 návštevníkov zaznamenal softvér určený na vyhodnocovanie návštevnosti obchodných domov počas prvého víkendu novootvoreného nákupného centra City Arena v Trnave. Naplnila sa tak prognóza jej riaditeľa Norberta Kuklovského o 70 až 80 tisícoch.

slovakia

left justify in out

„Naše prvé dva dni sa naozaj vydarili. Najspokojnejší boli prevádzkovatelia gastroprevádzok, ktorých pracovníci boli pod neustálym náporom. Tým z nich, ktorí majú terasu na pešej zóne, prialo aj počasie,“ povedal Kuklovský a dodal, že záujem nakupujúcich si pochvaľovali aj nájomcovia zo segmentu odevov a obuvi.

 

Obchodné centrum má takmer 30.000 m2 prenajímateľných priestorov, obsadenosť centra je aktuálne 100 %.

Zákaznícke ohlasy z otváracieho víkendu smerovali k dizajnu centra, jeho zakomponovaniu k mestským hradbám i symbolickému zachovaniu historickej Českej cesty. Je vyznačená led osvetlením v podlahe na 1. podlaží centra. A vedie zo severu na juh, od východu k amfiteátru k východu na Kollárovu ulicu. Stredoveká obchodná Česká cesta (Via Bohemica) spájala Prahu s Budínom, pričom prechádzala územím dnešného juhozápadného Slovenska. Z Trnavy sa po nej išlo smerom na Sereď alebo Trstín. Podľa Kuklovského už v blízkom čase pribudne v centre informačná tabuľa, na ktorej sa o tom návštevníci dočítajú.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies