City Arena začala prípravy na búracie práce na štadióne v Trnave

NETKY.SK • 6 Marec 2013, 14:38 • 2 min
City Arena začala prípravy na búracie práce na štadióne v Trnave

TRNAVA - Rekonštrukčné práce na štadióne slovenského futbalového klubu Spartak Trnava naberú plné tempo v druhej polovici marca. Podľa stredajšej tlačovej informácie "andelov" prvá etapa premeny vzhľadu Štadióna Antona Malatinského si vyžaduje prípravné práce, ktoré už v súčasnosti prebiehajú.

slovakia

left justify in out

Ako informoval predseda predstavenstva spoločnosti City Arena Pavol Adamec, vizuálne viditeľné kroky sa začnú robiť v druhej polovici marca. "Samotnému búraniu predchádza príprava územia. Potrebujeme poodpájať inžinierske siete, až potom môžeme pristúpiť k samotnej asanácii drobných objektov či severnej tribúny. Tieto procesy už prebiehajú," uviedol Adamec.

V sobotu 16. marca hrá Spartak domáci ligový duel proti Prešovu. "Je možné, že severná tribúna bude ešte fyzicky stáť. V tejto chvíli však neviem povedať, či ešte bude v prevádzke alebo ju už z bezpečnostných dôvodov uzatvoríme," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona