Citizens kráľmi Manchestru, Pellegrini: Na titul sme traja adepti

NETKY.SK • 26 Marec 2014, 10:46 • 2 min
Citizens kráľmi Manchestru, Pellegrini: Na titul sme traja adepti

MANCHESTER - Nádeje futbalistov Manchestru City na zisk anglického titulu sa zvýšili v utorok, keď v dohrávke 28. kola Premier League zvíťazili "Citizens" nad mestským rivalom United hladko 3:0.

slovakia

left justify in out

Triumf hostí zariadil na Old Trafforde dvoma gólmi útočník Edin Džeko, jeden presný zásah pridal v závere Yaya Toure.
      

City je v tabuľke druhé, na vedúcu Chelsea Londýn stráca tri body, ale má dva zápasy k dobru. Očakávalo sa, že to bude pre City v snahe dobehnúť "The Blues" veľmi náročný zápas s tradičným rivalom, napokon to ale vyzeralo ako ďalšia rutinná výhra. "Mám radosť. Hrali sme dobre v ofenzíve, ale aj defenzíve. Boj o titul pokračuje, je to stále otvorené, bije sa oň trio Chelsea, Liverpool a my," hodnotil súboj kouč hostí Manuel Pellegrini.
      

"Za mužstvo vždy beriem zodpovednosť ja. Nevedeli sme nájsť cestu, ako súpera prekonať. Vedel som, že táto sezóna bude ťažká, ale dúfal som, že budeme konkurencieschopnejší. A že medzi nami a najlepšími v tabuľke nebude až taká priepasť," povzdychol si tréner "červených diablov" David Moyes, ktorého tím stráca na lídra Chelsea 18 bodov. "Nemôžeme prehrať šesť domácich zápasov v sezóne. Musíme sa vzchopiť. A urobiť Old Trafford opäť miestom, kde sa súperi budú báť," dodal útočník domácich Wayne Rooney.
      

Z boja o titul už asi definitívne odpadol Arsenal Londýn, ktorý v utorok na domácej pôde iba remizoval so Swansea City 2:2. "Kanonieri" až do 73. minúty prehrávali 0:1, v rozmedzí jednej minúty však zariadili obrat Lukas Podolski a Olivier Giroud. O plný bodový zisk ich ale pripravil Mathieu Flamini, ktorý si v 90. minúte strelil vlastný gól.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies