Čistky v Slavii Praha pokračujú, odchádza aj obranca Neves

NETKY.SK • 23 Jún 2014, 19:46 • 2 min
Čistky v Slavii Praha pokračujú, odchádza aj obranca Neves

PRAHA - SK Slavia Praha pokračuje vo výraznej obmene kádra a pred nadchádzajúcim ročníkom najvyššej českej súťaže už nepočíta so službami kapverdského obrancu Fernanda Nevesa.

slovakia

left justify in out

Exotický legionár prišiel do Edenu v septembri 2013 z francúzskeho druholigového klubu Châteauroux a v drese Slavie odohral podľa informácií klubového webu 18 ligových duelov.

 

Pražský klub má za sebou veľmi nevydarenú sezónu 2013/2014, v ktorej "zošívaní" až do konca bojovali o prvoligovú príslušnosť. Do letnej prípravy pod vedením nového trénera Miroslava Beránka nenastúpili okrem iných hráčov ani Slováci Kamil Čontofalský, Matúš Čonka a Milan Bortel. Z kádra "zošívaných" sa porúčali tiež Radek Černý, Michal Smejkal, Keegan Ritchie a Mario Lička. 

 

Naopak, do Slavie sa po roku a pol vracia obranca Martin Latka, ktorý naposledy pôsobil v nemeckom druholigovom klube Fortuna Düsseldorf. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona