Čisté tvary vystúpia 15. októbra v Bratislave

NETKY.SK • 27 September 2016, 10:32 • 2 min
Čisté tvary vystúpia 15. októbra v Bratislave

BRATISLAVA - Slovenská kapela Čisté Tvary vystúpi 15. októbra v bratislavskom Zámockom pivovare. Koncert formácia pripravila ako rozlúčku s fanúšikmi pred dlhšou tvorivou prestávkou, pričom pre nich zahrajú všetky skladby z albumu Zem nás chce čistých (2015) ako aj mnohé iné.

slovakia

left justify in out

“Tento koncert bude špeciálny z viacerých dôvodov. Jedným z nich je rozhodnutie, že pokiaľ nenapíšeme nový materiál, na pódium nevyjdeme. Preto bude toto vystúpenie rozlúčkou s obdobím albumu Zem nás chce čistých. Opäť zahráme celý tracklist albumu, mnoho skladieb z prvých dvoch albumov a pridáme aj nejaké raritné skladby, ktoré často nehrávame. Plánujeme na pódium pozvať aj niekoľkých hostí úzko spätých s kapelou,“ predstavil koncert frontman kapely Juraj Péč.


Priaznivci sa počas ich bratislavského koncertu môžu tešiť aj na špeciálnu vizuálnu šou. Skupina si okrem toho pripravila aj premiéru posledného klipu, ktorý vznikol k spomínanému albumu. „My si už našu hudbu bez istej formy vizualizácie ani nevieme predstaviť,“ dodal Juraj Péč. Vstupenky na podujatie sú už v predaji.


Čisté Tvary sa sformovali v roku 2000 v Martine. Kapelu tvoria Juraj Péč, Adam Mičinec, Matej Pliešovský a Ondrej Gregor. Hráva s nimi aj Oskar Rózsa. Debutovali eponymným albumom v roku 2003. Po ňom nasledovali štúdiovky Meskalin (2005), Rita von Anarchia (2008) a spomínaná Zem nás chce čistých. Kapelu niekoľkokrát nominovali na Radio_Head Awards, no ani raz sa im nomináciu nepodarilo premeniť na cenu. Medzi najznámejšie skladby skupiny patria piesne ako Meskalin, Lámem svoj hnev alebo Rituál.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies