Čisté Tvary vyrazia v apríli na jarné turné

NETKY.SK • 10 Marec 2016, 10:50 • 2 min
Čisté Tvary vyrazia v apríli na jarné turné

BRATISLAVA - Slovenská kapela Čisté Tvary vyrazí v apríli na jarné turné. Formácia z Martina odštartuje šnúru 19. apríla v Brne, následne sa muzikanti presunú na Slovensko, kde sa predstavia v Banskej Bystrici, Nitre, Bratislave a Trenčíne.

slovakia

left justify in out

Bratislavský koncert kapely sa pritom uskutoční v rámci festivalu [fjúžn]. Hudobníci na turné zahrajú skladby z albumu Zem nás chce čistých (2015) vrátane najnovšieho singla Lavíny, ku ktorému nedávno zverejnili videoklip.


Čisté Tvary sa sformovali v roku 2000 v Martine. Kapelu tvoria Juraj Péč, Oskar Rózsa, Matej Pliešovský a Ondrej Gregor. Hráva s nimi aj Adam Mičinec. Debutovali eponymným albumom v roku 2003. Po ňom nasledovali štúdiovky Meskalin (2005), Rita von Anarchia (2008) a spomínaný počin Zem nás chce čistých. Kapelu niekoľkokrát nominovali na Radio_Head Awards, no ani raz sa im nomináciu nepodarilo premeniť na cenu. Medzi najznámejšie skladby skupiny patria piesne ako Meskalin, Lámem svoj hnev alebo Rituál.

 


Termíny jarného turné formácie Čisté Tvary:
19. apríla - Brno, Music Lab
20. apríla - Banská Bystrica, Záhrada
21. apríla - Nitra, Tatra
22. apríla - Bratislava, KC Dunaj (v rámci festivalu [fjúžn])
30. apríla - Trenčín, Lúč




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies