Cissé a Evans dostali vysoké tresty za pľuvance

NETKY.SK • 7 Marec 2015, 13:05 • 2 min
Cissé a Evans dostali vysoké tresty za pľuvance

LONDÝN - Futbalisti Papiss Cissé a Johnny Evans dostali vysoké tresty za pľuvance v stredajšom stretnutí najvyššej anglickej súťaže.

slovakia

left justify in out

Obranca Manchestru United Johnny Evans si nezahrá šesť duelov, útočník Newcastlu Cissé ešte o jeden zápas viac.


Evans napriek usvedčujúcim televíznym záberom stále odmieta, že po tvrdom súboji v stretnutí 28. kola, v ktorom "červení diabli" zvíťazili 1:0, opľul protihráča. "Neopľul som ho a nie som si vedomý takéhoto incidentu. Nie je to môj štýl, pľuť na niekoho," znelo stanovisko 27-ročného severoírskeho zadáka.
Spomalené zábery však odhalili, ako sa obaja hráči vzájomne opľuli. Rozhodcovia si incident na hracej ploche nevšimli. O dva roky starší senegalský útočník sa za nevhodné správanie ospravedlnil veľkému počtu ľudí vrátane spoluhráčov, Evansa a fanúšikov. Napriek tomu dostal vyšší trest, keďže už mal počas ročníka dištanc za faul lakťom. "Reagoval som zlým spôsobom. Občas je ťažké zdržať sa reakcie, najmä vo vypätých momentoch. Vždy som sa snažil byť pozitívnym príkladom, hlavne pre mladých. V stredu som ich sklamal. Dúfam, že deti, ktoré cez víkend nastúpia na zápasy, sa v hneve zachovajú lepšie," priznal Papiss Cissé.


Pravidlá Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) ukladajú za opľutie dištanc na minimálne šesť duelov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies