Čišovský pripravený na návrat po zranení v známom prostredí

NETKY.SK • 31 Júl 2014, 14:01 • 2 min
Čišovský pripravený na návrat po zranení v známom prostredí

PLOJEŠŤ - Slovenský futbalový reprezentant Marián Čišovský sa vystrábil z dlhodobého zranenia kolena a je pripravený na súťažný návrat.

slovakia

left justify in out

Stopér českej Viktorie Plzeň odohral posledný zápas ešte koncom marca, odvtedy laboroval so spomenutou zdravotnou indispozíciou. Momentálne je už fit a môže nastúpiť vo štvrtkovom prvom dueli 3. predkola Európskej ligy na pôde rumunského Petrolulu Ploješť. "Odcestoval som s tímom, takže som pripravený nastúpiť," povedal pre spravodajský server iDnes.cz 34-ročný rodák z Humenného a na otázku, či je v jeho silách odohrať 90 minút, vtipne poznamenal: "Deväťdesiatpäť."

 

Pre Čišovského je Rumunsko dôverne známe, keďže v rokoch 2008 až 2011 si obliekal dres tamojšieho klubu FC Temešvár. "Teším sa na nadchádzajúce stretnutie. V Rumunsku som prežil dobré roky a verím, že tam zažijem ďalší pekný deň. Keď som tam hral, Ploješť nebola v prvej lige. Odkedy sa však tento tím vrátil do elitnej súťaže, tak sa pohybuje na horných priečkach. Rozhodne je to kvalitné mužstvo, v kádri má najznámejšieho a asi najlepšieho rumunského futbalistu za posledné roky Adriana Mutua," doplnil Marián Čišovský. 

 

Súboj v Rumunsku sa začne o 20.00 h SELČ, odveta v Plzni je na programe budúci štvrtok 7. augusta v rovnakom čase.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona