Čišovský dvoma gólmi odrovnal Ostravu, myslí na 50-ku

NETKY.SK • 3 Apríl 2012, 06:47 • 2 min
Čišovský dvoma gólmi odrovnal Ostravu, myslí na 50-ku

išovský dvoma gólmi odrovnal Ostravu, myslí na 50-ku - Futbal V úlohe netradičného strelca sa v pondelok na Bazaloch predviedol slovenský futbalista Marián Čišovský. Skúsený tridsaťdvaročný obranca pomohol Viktorii Plzeň dvoma gólmi k víťazstvu 3 2 nad Ba

slovakia

left justify in out

img

V úlohe netradičného strelca sa v pondelok na Bazaloch predviedol slovenský futbalista Marián Čišovský. Skúsený tridsaťdvaročný obranca pomohol Viktorii Plzeň dvoma gólmi k víťazstvu 3:2 nad Baníkom Ostrava v dohrávke 23. kola českej ligy. Po nej stráca tím Pavla Vrbu na vedúci Liberec šesť bodov a za druhou Spartou Praha zaostáva o štyri.
      Prvý gól zaznamenal Čišovský v 19. minúte, keď si na hranici ofsajdu počkal na prihrávku Daniela Kolářa a presnou strelou do hornej časti brány prekonal ostravského brankára. "Prvý gól rezultoval zo štandardnej situácie, po ktorej som zostal vpredu. Len som dúfal, že nebudem v ofsajde, ale Daniel Kolář mi to krásne prihral a našťastie lopta skončila v bráne," citovala Čišovského oficiálna internetová stránka úradujúceho českého majstra.
      Na druhom góle sa výrazným spôsobom podieľal stredopoliar Milan Petržela, ktorý potiahol loptu cez polovicu ihriska a tesne pred pokutovým územím ju prihral Čišovskému. Ten si na hrot nabehol z vlastnej obrany a s ľahkosťou prehodil domáceho gólmana Pietrzkiewicza. "Ja som ho nevidel, len som počul, ako na mňa zakričal. Našťastie sa mi podarilo prihrať mu priamo do kroku a on to potom fantasticky trafil. Na stopéra to bol výborný výkon," pochválil Petržela spoluprácu s "Čišom", ktorá predchádzala druhému gólu.
      "Tréner Vrba nám nezakazuje útočiť," odpovedal Čišovský na otázku, ako je možné, že sa dostal až na hrot útoku. Vo svojom veku toho bývalý hráč Humenného, Interu Bratislava, Žiliny, Petržalky a Politehnice Temešvár preskákal veľa, ale stále má pred sebou jeden veľký sen: "Rád strieľam góly. Už len dva mi chýbajú k päťdesiatke," uzavrel.

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona