Čišovský: Ďakujem všetkým fanúšikom, budem bojovať

NETKY.SK • 13 Apríl 2015, 09:35 • 2 min
Čišovský: Ďakujem všetkým fanúšikom, budem bojovať

PLZEŇ - Slovenský futbalista českého klubu Viktoria Plzeň Marián Čišovský momentálne bojujúci s vážnou chorobou si váži podporu zo strany fanúšikov. Priaznivci Plzne nezabudli na oporu zadných radov a pri nedeľňajšom víťazstve 4:1 nad Zbrojovkou Brno rozvinuli za bránkou počas prvého polčasu veľký transparent s portrétom 35-ročného stopéra. Zvyšok štadióna podľa webu českého denníka Sport mohutne tlieskal.

slovakia

left justify in out

"Veľmi by som sa chcel poďakovať plzenským fanúšikom za nádherné choreo. Bol som dojatý a šťastný. Ďakujem všetkým priaznivcom, ktorí mi držali palce. Budem bojovať. Bol som sa osobne pozrieť a užil som si zápas aj atmosféru na štadióne. Fanúšikovia nám vždy prichystajú nádherné prostredie, vzťah medzi nimi a hráčmi funguje," cituje slová 35-ročného rodáka z Humenného portál isport.cz.

 

 

 

Marián Čišovský v reakci na dnešní choreografii plzeňských fanoušků: Na utkání s Brnem jsem se byl podívat osobně, užil...

Posted by FC Viktoria Plzeň on Sunday, April 12, 2015

 

 

Marián Čišovský naposledy nastúpil v lige za Plzeň pred vyše rokom, po 29. marci 2014 ho najskôr vyradilo koleno a potom aj zákerná choroba. Podľa informácií českého Blesku má amyotrofickú laterálnu sklerózu, ochorenie napadá mozog a spôsobuje stratu motorických buniek ovládajúcich svalové pohyby. V nedávnom prípravnom zápase podporili kolegu zo zelených trávnikov aj futbaloví reprezentanti Slovenska a Česka. "Je veľmi dobré, že diváci na Mariána neustále myslia a my všetci sme s ním. Držím mu palce, aby zvládol ten svoj boj. To je všetko viac ako futbal a nejaké handrkovanie," vyhlásil tréner Plzne Miroslav Koubek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona