Čínsky národný cirkus predvedie novú šou aj na Slovensku

NETKY.SK • 20 Február 2013, 07:59 • 2 min
Čínsky národný cirkus predvedie novú šou aj na Slovensku

Čínsky národný cirkus predvedie novú šou aj na Slovensku - Kultúra Čínsky národný cirkus, ktorého vystúpenia v európskych metropolách videlo už viac ako osem a pol milióna divákov, odštartoval veľké európske turné s úplne novým programom Feng shui Životná

slovakia

left justify in out

img

Čínsky národný cirkus, ktorého vystúpenia v európskych metropolách videlo už viac ako osem a pol milióna divákov, odštartoval veľké európske turné s úplne novým programom Feng shui Životná harmónia. Predstaví ho aj slovenským divákom na jedinom vystúpení 20. marca v bratislavskej Aegon aréne Národného tenisového centra.

Čínsky národný cirkus je neporovnateľný s klasickými cirkusmi. V atraktívnom programe predstavuje najlepších akrobatov z Číny, ktorí predvádzajú bezkonkurenčnú a neopakovateľnú šou, jej základ vychádza z tradície staršej ako 2000 rokov. V rámci turné už vystúpili v Berlíne, Frankfurte, Hannoveri a tiež v dvojtisícovej olympijskej hale v Mníchove. Diváci všade odmeňujú akrobatov dlhotrvajúcim potleskom po každom čísle a na záver mohutným standing ovation. Turné má celkovo viac ako 120 zastávok po celej Európe. 

Turné Feng shui Životná harmónia neohromuje len precíznymi a nenapodobniteľnými akrobatickými výkonmi, pri ktorých sa tají dych všetkým vekovým kategóriám, ale tiež dokonalým hudobným sprievodom. O ten sa postaral populárny nemecký spevák a skladateľ Konstantin Wecker. Dokonalá kombinácia prvkov moderného popu a rocku s tradičnou čínskou hudbou skvele dopĺňa dynamiku celej show a vytvára unikátnu kulisu pre strhujúce akrobatické čísla. Jednotlivé akrobatické výstupy sú prepojené pútavým príbehom. Vystúpenie tak pôsobí celistvým dojmom a dokáže strhnúť pozornosť divákov od začiatku až do konca. 

Diváci sa môžu tešiť na vzpieranie, žonglovanie a krútenie taniermi, vnútornú silu Chi Kung, vďaka ktorej sa artisti stávajú imúnnymi voči čepeliam dýk, na hadích mužov a ženy, Chiao Ti zápasy či simulácie zvieracích pohybov v bojových tancoch. Z hľadiska počtu vystúpení a predaných vstupeniek je Čínsky národný cirkus historicky najúspešnejšia celovečerná akrobatická šou.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies