Čínske kino propagovalo film Thor: Temný svet fanúšikovským obrázkom

NETKY.SK • 7 November 2013, 18:11 • 2 min
Čínske kino propagovalo film Thor: Temný svet fanúšikovským obrázkom

ŠANGHAJ - Na pútač filmu Thor: Temný svet (2013) v Číne omylom použili obrázok, ktorý vyrobil fanúšik. Fotografiu pútača zo Shanghai Bona Insun International Theater Complex zverejnil istý používateľ na portáli Reddit.

slovakia

left justify in out

Obrázok zachytáva nevlastných bratov Thora (Chris Hemsworth) a Lokiho (Tom Hiddleston) v láskyplnom objatí, vďaka ktorému vyzerajú ako homosexuálny pár. Obrázok vznikol spojením dvoch oficiálnych fotografií, z ktorých na jednej Thor bráni filmovú lásku Jane Foster (Natalie Portman). Fanúšik z nej ale odstránil Jane a nahradil ju Lokim.

Film Thor: Temný svet je pokračovaním dobrodružstva Thora, ktorý bojuje o záchranu Zeme i Deviatich kráľovstiev pred temným nepriateľom, ktorý ničí celý vesmír. Po udalostiach v Thorovi (2011) a Avengers: Pomstiteľoch (2012) sa Thor snaží obnoviť poriadok vo vesmíre, no starobylá rasa, ktorú vedie pomstychtivý Malekith sa vráti, aby ho znovu uvrhla do temnoty. Tvárou v tvár nepriateľovi, ktorému sa nemôže postaviť ani Odin a Asgard, sa musí Thor vybrať na svoju najriskantnejšiu a najosobnejšiu cestu. Na tej sa opäť stretne s Jane Foster a bude musieť obetovať všetko, aby tak zachránil svet. Film Thor: Temný svet mal slovenskú premiéru 7. novembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies