Čínska vláda vydala ďalšie mesačné hodnotenie kryptomien: EOS 1., Bitcoin až 17.

NETKY.SK • 25 Jún 2018, 16:30 • 2 min
Čínska vláda vydala ďalšie mesačné hodnotenie kryptomien: EOS 1., Bitcoin až 17.

PEKING – Čína zverejnila v poradí už druhé mesačné hodnotenie kryptomien a blockchain projektov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Najnovší zoznam hodnotených kryptomien, nazvaný ako "Global Public Chain Technology Evaluation Index", bol zverejnený 20.júna. Na prvom mieste je kryptomena EOS, hneď za ňou skončilo Ethereum (ETH), avšak Bitcoin až na 17.mieste z celkovo 30 hodnotených kryptomien.

 

img

 

01. EOS
02. Ethereum
03. NEO
04. Stellar
05. Lisk
06. Nebulas
07. Steem
08. BitShares
09. Ripple
10. Qtum
11. Waves
12. Cardano
13. Monero
14. Ark
15. Ethereum Classic

 

Čínsky mesačný index kryptomien vydáva Čínske centrum pre rozvoj informačného priemyslu (CCID), ktoré patrí pod ministerstvo priemyslu a informačných technológií a zostavujú ho domáci vedci a odborníci na kryptomeny.

 

Kryptomena EOS dosiahla najvyššiu métu vďaka vynikajúcim technickým výhodám v efektívnosti potvrdenia transakcie, prenosu siete a transakčným nákladom protokolu.

 

img

 

Tento index je definovaný ako mesačná nezávislá analýza, ktorá hodnotí globálne blockchain projekty na základe ich technologickej spôsobilosti, užitočnosti a inovácie. Prvýkrát bol publikovaný v máji tohto roku a čínska vláda ho vydala ako kompenzáciu nedostatku úplne nezávislého posúdenia kryptomien a blockchain projektov.

 

CCID vyhlásilo, že nový mesačný index dokazuje dôveru čínskej vlády v technológiu blockchain a bude slúžiť ako sprievodca technologického pokroku krajiny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies