Čínska herečka Angelababy si pre súd nechala preskúmať tvár

NETKY.SK • 16 Október 2015, 13:00 • 2 min
Čínska herečka Angelababy si pre súd nechala preskúmať tvár

PEKING - Čínska hviezda Angelababy zažalovala za ohováranie pekinskú kliniku krásy Ruili, ktorá publikovala článok o jej plastickej operácii. Herečka v rámci súdneho sporu podstúpila sériu vyšetrení, aby dokázala prirodzenosť svojej tváre. Lekári, ktorí ju vo štvrtok skúmali, jej tvrdenie dosvedčili.

slovakia

left justify in out

Angelababy podstúpila vyšetrenia na žiadosť pekinského sudcu, ktorý chcel potvrdenie o autenticite od profesionálov. Dvadsaťšesťročnú herečku, ktorej pôvodné meno je Wing Yeung, sprevádzali na vyšetrení okrem lekárov aj notár a niekoľko novinárov. Aby dokázala pravosť svojej tváre, musela podstúpiť sériu röntgenových vyšetrení a rôznych testov na plastickej chirurgii v Pekingu. "Hlava ani tvárové kosti Baby nemajú žiadne znaky rezov," skonštatoval riaditeľ nemocnice Zuoliang Qi.

 

Správy o vyšetreniach vyvolali vlnu diskusií na čínskej sociálnej sieti Sina Weibo. Herečka, ktorá sa preslávila ako modelka a herečka v Hongkongu, s fámami o plastickej chirurgii bojuje už niekoľko rokov. Na internete údajne kolujú aj jej "pravé" fotografie. S klinikou Ruili sa súdi pre článok z roku 2012, v ktorom sa písalo, že podstúpila plastickú operáciu tváre. Angelababy trvá na tom, že jej jedinečný vzhľad pramení z európskych koreňov, keďže jej starý otec bol Nemec. Ako odškodnenie za ohováranie žiada od kliniky 500 000 jüanov (v prepočte asi 68 900 eur).

 

Vo štvrtok sa herečka vydala za kolegu Xiaominga Huanga. Ich svadba bola jednou z najväčších a najokázalejších v Číne. Údajne mala stáť 200 miliónov jüanov (zhruba 27,6 milióna eur). Huang sa svojej súčasnej manželky zastal už v roku 2014, keď sa počas rozhovoru vyjadril, že sa mu niekedy zdá škaredá. "Nie som idiot. S istotou viem povedať, že nemala plastickú operáciu. Niekedy, keď si nedá make-up, vyzerá ako tie jej škaredé fotky," povedal.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies