Cingeľ ťažil v nedeľu aj z práce spoluhráčov

NETKY.SK • 20 Október 2014, 14:07 • 2 min
Cingeľ ťažil v nedeľu aj z práce spoluhráčov

PLZEŇ - Slovenský hokejista Lukáš Cingeľ bol jedným z hlavných strojcov víťazstva Sparty Praha 5:2 na ľade Plzne v nedeľňajšom stretnutí českej extraligy.

slovakia

left justify in out

Na zisku troch bodov sa podieľal v závere druhej tretiny dvoma presnými zásahmi. Sparta o triumfe rozhodla práve v druhej dvadsaťminútovke, ktorú vyhrala 5:1.

 

"Takmer by som povedal, že súperovi vtedy došli sily. Vybehli na nás a to pre nich bolo asi veľmi náročné. My sa snažíme hrať stále rovnako. A z toho môžeme ťažiť. Každý sa na nás chce vytiahnuť, stojí to energiu. My jej potom máme dosť vo zvyšku zápasu a rozhodneme," uviedol pre český denník Sport Cingeľ. 

 

Dvadsaťdvaročný krídelník sa presadil v 35. min, druhý zásah pridal v 39. min. "Pri prvom ma z rohu našiel krásnou nahrávkou Robert Sabolič úplne voľného pred bránkou. Vlastne som už len takpovediac zavrel oči a udrel to tam. Pri druhom som pôvodne nahrával od mantinelu na Lukáša Klimeka, ktorý korčuľoval pred bránku. Asi od obrancu sa puk odrazil do siete. Ale Klimek tam urobil super prácu, že sa natlačil do bránkoviska. Má na tom góle veľký podiel," popísal zásahy pre Sport Cingeľ, ktorý má po nedeli v štatistikách na konte tri góly. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies