Cingel opäť bodoval, stal sa majstrom sveta WKF

NETKY.SK • 23 December 2014, 11:00 • 2 min
Cingel opäť bodoval, stal sa majstrom sveta WKF

BRATISLAVA - 24. ročný Slovák z Makova Miroslav Cingel, thaiboxer žilinského Diamonds Gymu sa stal minulý víkend majstrom sveta prestížnej organizácie WKF podľa pravidiel K-1. Potreboval k tomu zdolať päťnásobného svetového šampióna Poliaka Alexandra Kruka. Podarilo sa mu to v piatich kolách na body v zaplnenej Liptov Aréne v Liptovskom Mikuláši.

slovakia

left justify in out

Zápas Cingel - Kruk do 84 kg bol hlavným bodom programu "Diamonds Fight Night Tatralandia" v ringu. Vysoký, štíhly a veľmi bojovný Cingel má tak na svojom konte 59. zápas, najťažší  zo všetkých doterajšícha  pripísal si 46 výhru. Do boja proti rešpektovanému Krukovi  ho posunul minuloročný zisk titulu WKF.

 

Cingel je správaním skromný, priateľský chalan z Beskýd, ale v príprave s trénermi i individuálne extrémne poctivý, náročný a  má naštartované stať sa jedným z najpopulárnejších zápasníkov bojových športov na Slovensku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies