Cinematik uvedie výber filmov o sériových vrahoch

NETKY.SK • 18 Júl 2013, 15:29 • 2 min
Cinematik uvedie výber filmov o sériových vrahoch

BRATISLAVA - Súčasťou Medzinárodného filmového festivalu Cinematik, ktorý sa bude konať od 6. do 12. septembra v Piešťanoch, bude opäť aj obľúbená sekcia Za hranicou kultu. Tá bude mať tento rok podtitul Bez milosti, pretože ju bude tvoriť výber snímok o sériových vrahoch.

slovakia

left justify in out

V rámci sekcie premietnu na festivale filmy Henry: Portrét masového vraha (1986) Johna McNaughtona, Lovec démonov (2001) Billa Paxtona, Posledný horor (2003) Juliana Richardsa, Vyvrheli pekla (2005) Roba Zombieho, Pod maskou: Vzostup Leslie Vernona (2006) Scotta Glossermana, Tony (2006) Gerarda Johnsona a Pod kontrolou (2008) Jennifer Chambers Lynch, ktorý je známy tiež pod názvom Mimo zákon. Slovensko bude zastupovať krátky film Good Night (2013) Petra Czikraia, v ktorom si zahrali napríklad Marko Igonda, Gabriela Marcinková či Judit Bárdos. Súčasťou sekcie Za hranicou kultu: Bez milosti bude aj celonočné premietanie s názvom Noc bez zľutovania, počas ktorého budú mať diváci možnosť vidieť tri filmy a tiež súťažiť o ceny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies