Cindy Crawford poprela, že v päťdesiatke skončí s modelingom

NETKY.SK • 2 Február 2016, 10:12 • 2 min
Cindy Crawford poprela, že v päťdesiatke skončí s modelingom

LOS ANGELES - Americká modelka Cindy Crawford poprela správy, že plánuje v päťdesiatke skončiť s kariérou. Tie sa objavili po tom, ako v rozhovore pre magazíny leteckej spoločnosti United Airlines povedala, že sa určite nechá fotiť ešte ďalších desať rokov, no už nie ako modelka.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdeväťročná rodáčka z DeKalb v štáte Illinois prostredníctvom služby Instagram v pondelok vysvetlila, že nerobí definitívne vyhlásenie a skoncovanie s modelingom je len ich rodinný vtip. Ako sama uviedla, nie každý titulok, povie celú pravdu. „Každý rok poviem deťom, že odchádzam. Je to náš rodinný vtip,“ vyjadrila sa Crawford, ktorá oslávi päťdesiatku už 20. februára. Ako ďalej priznala, každoročne sa objavia príležitosti, ktoré ju nadchnú. Napriek tomu, že sa vraj nevie dočkať, kedy svoju pozornosť nasmeruje skôr na biznis, rodinu a priateľov, nerobí konečné vyhlásenie. Supermodelka tiež priznala, že miluje byť súčasťou modelingu, v ktorom pôsobí už vyše tridsať rokov. "Ak ma táto doba niečo naučila, je to toto: nikdy nehovor nikdy,“ napísala autorka knihy Becoming, ktorú uviedla na trh vlani v septembri a v súčasnosti je s ňou na turné.

 

Cindy Crawford začala kariéru už ako 17-ročná. V 80. a 90. rokoch minulého storočia bola jednou z najpopulárnejších supermodeliek sveta. V roku 1990 sa po boku kolegýň Lindy Evangelisty, Christy Turlington, Naomi Campbell a Tatjany Patitz predstavila vo videoklipe Freedom! ’90 anglického speváka Georgea Michaela. Vystúpila tiež vo videoklipoch Jona Bon Joviho, Duran Duran či Taylor Swift. Šťastie skúsila i vo filme, no snímky Ako štvaná zver (1995), Klub 54 (1998) a Simian Lane (2000) nezaznamenali úspech. Od roku 1991 do roku 1995 bola Crawford vydatá za amerického herca Richarda Gerea. Jej súčasným manželom je od roku 1998 podnikateľ a bývalý model Rande Gerber, s ktorým má dve deti - štrnásťročnú dcéru Kaiu a šestnásťročného syna Presleyho. Obaja sa venujú modelingu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies