Cindy Crawford plánuje v päťdesiatke skončiť s modelingom

NETKY.SK • 1 Február 2016, 10:10 • 2 min
Cindy Crawford plánuje v päťdesiatke skončiť s modelingom

LOS ANGELES - Americká modelka Cindy Crawford plánuje v päťdesiatke skončiť s kariérou. Prezradila to v rozhovore pre magazín Rhapsody leteckej spoločnosti United Airlines.

slovakia

left justify in out

"Som si istá, že sa nechám fotiť ešte ďalších desať rokov, ale už nie ako modelka. A to je v poriadku. Robila som to. Pracovala som so všetkými úžasnými fotografmi," uviedla pre februárové číslo časopisu dodávajúc "Čo iné musím urobiť? Nedokážem sa prerobiť. Nemala by som si nič dokazovať."

 

Crawford zhrnula svoju kariéru v knihe Becoming, ktorú uviedla na trh vlani v septembri a je s ňou na turné. "Netušila som, že kniha bude súčasťou mojej cesty," priznala 49-ročná rodáčka z DeKalb v štáte Illinois.


Cindy Crawford svoju kariéru začala už ako 17-ročná. V 80. a 90. rokoch minulého storočia bola jednou z najpopulárnejších supermodeliek sveta. V roku 1990 sa po boku kolegýň Lindy Evangelisty, Christy Turlington, Naomi Campbell a Tatjany Patitz predstavila vo videoklipe Freedom! ’90 anglického speváka Georgea Michaela.

 

Vystúpila tiež vo videoklipoch Jona Bon Joviho, Duran Duran či Taylor Swift. Šťastie skúsila i vo filme, no snímky Ako štvaná zver (1995), Klub 54 (1998) a Simian Lane (2000) nezaznamenali úspech. Od roku 1991 do roku 1995 bola Crawford vydatá za amerického herca Richarda Gerea. Jej súčasným manželom je od roku 1998 podnikateľ a bývalý model Rande Gerber, s ktorým má dve deti - štrnásťročnú dcéru Kaiu a šestnásťročného syna Presleyho. Obaja sa venujú modelingu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies