Číňanov, ktorých olúpili o 1,5 milióna eur, preveruje daňový úrad v Maďarsku

NETKY.SK • 4 Október 2014, 18:38 • 2 min
Číňanov, ktorých olúpili o 1,5 milióna eur, preveruje daňový úrad v Maďarsku

BUDAPEŠŤ - Dvojicu Číňanov, ktorú uplynulý pondelok v Budapešti prepadli lupiči a zobrali im 1,5 milióna eur v hotovosti, začal preverovať Národný úrad pre dane a clá (NAV). Informoval o tom dnes denník Blikk.

slovakia

left justify in out

Ázijskí podnikatelia s oblečením po lúpeži, pri ktorej sa aj strieľalo, sami povedali policajtom, o koľko peňazí prišli. NAV bude preverovať pôvod peňazí. Číňania kriminalistom tvrdili, že práve išli doplniť zásoby tovaru.
      

Neznámi páchatelia v kuklách v pondelok zhruba o 06.30 h na ulici Újlak prepadli Číňanov slzotvorným sprejom, zviazali ich a vzali im finančnú hotovosť. Z miesta činu ušli bielym mikrobusom. 
      

Podľa polície sa obetiam podarilo vyslobodiť a začali na aute naháňať páchateľov. Tí viackrát vystrelili na prenasledovateľov, ktorých vozidlo na Peštianskej ceste napokon narazilo do stromu. Pri incidente neutrpel nik zranenia.
      

Polícia pátra po páchateľoch aj v kruhoch tamojších Číňanov. Zatiaľ nie je jasné, či strieľali iba lupiči alebo aj obete lúpeže.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies