Číňan dobodal tehotnú manželku a šesť jej príbuzných!

NETKY.SK • 19 Október 2013, 08:52 • 2 min
Číňan dobodal tehotnú manželku a šesť jej príbuzných!

PEKING - Muža, ktorý na smrť dobodal svoju tehotnú manželku a šesť jej príbuzných, vrátane oboch už postarších starých rodičov a dvoch malých neterí, dolapila v noci nadnes polícia v Chuejskej autonómnej oblasti Ning-sia na severozápade Číny.

slovakia

left justify in out

Štátne médiá podľa agentúry AP informovali, že podozrivý menom Ma Jung-tung sa v pondelok pohádal so svojou ženou Lan Siao-chung, ktorá bola v šiestom mesiaci tehotenstva. 

Keď sa uchýlila do rodičovského domu na dedine v okrese Pcheng-jang, ešte v ten istý deň podvečer si ju tam vyhľadal, pochytil sa aj s príbuznými a následne všetkých sedem osôb zavraždil nožom. Obeťami sa stali tehotná Lan, jej rodičia, starí rodičia a dve netere vo veku štyri roky a poldruha roka.

Polícia oblasti Ning-sia vo svojom oficiálnom mikroblogu uviedla, že Ma sa po chytení k vražde priznal. Za jeho dolapenie bola vypísaná odmena v prepočte 16.000 dolárov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies