Ako si v minulosti zarábali celebrity na chleba?

NETKY.SK • 9 Február 2015, 11:00 • 2 min
Ako si v minulosti zarábali celebrity na chleba?

BRATISLAVA - Nejako sa začať musí. Uvedomujú si to aj hollywoodske hviezdy, ktoré vedeli, že na chlieb si treba zarobiť. Kto musel v minulosti umývať toalety alebo pobehovať prezlečený za kura?

slovakia

left justify in out

Pre tých, čo si neveria, že môžu ešte v živote dokázať niečo veľké máme dobrú správu. Stačí neustupovať, ísť si za svojim cielom a dúfať. Neveríte? Tak si prečítajte, čo museli robť slávne hviezdy predtým než sa začali prechádzať po červenom koberci.

 

Brad Pitt prešiel dlhú cestu kým sa dostal na filmové plátna. Musel sa prezliekať za operenca a lákať okoloidúcich aby navštívili rýchle občerstvenie.

obrazok

Calista Flockhart má stále postavu ako mladica. A to možno vďaka tomu, že v minulosti pracovala vo fitnesscentre a precvičovala aerobic.

obrazok

Jennifer Aniston, hviezda seriálu Priatelia do toho skočila rovnými nohami, obliekla monterky a upratovala verejné toalety. Koľko si tým zarobila nie je známe, ale jej odhodlanie sa cení.

obrazok

Julia Roberts bola vždy nádherná žena. Ale nie vždy jej to bolo aj niečo platné. Pár mesiacov pracovala v zmrzlinárni kde šľahala vajíčka. No a potom na ňu sadlo šťastie, vyšla von, všimol si ju producent, zobral ju do kaderníctva a zrodila sa hviezda.

obrazok

Madonna sa nikdy nehanbila a dokazuje to aj jej minulosť keď sa živila pózovaním aktov.

obrazok

Pink pracovala najprv v jednom pochybnom bare,potom na benzínke a teraz má toľko peňazí, že by si mohla niekoľko čerpačiek aj kúpiť.

obrazok

Sean Connery, dnes už s titulom Sir musel "za mlada" každé ráno skoro vstávať a rozvážať mlieko.

obrazok

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies