Čím sa líši vyradenie športovcov a odpor k Ruskej Federácii od bežnej vojny?

NETKY.SK • 7 December 2017, 06:00 • 2 min
Čím sa líši vyradenie športovcov a odpor k Ruskej Federácii od bežnej vojny?

MOSKVA - Informačné náboje Olympijských hier letia a útočia na Rusko. Informuje agentúra RG.ru. Všetko je jednoduché. Predtým strely zasahovali telo a spôsobovali krvavé rany a v dnešnej vojne informačných nábojov zasahujú psychiku a spôsobujú emocionálne rany.

slovakia

left justify in out

Sú si dobre vedomí, že rany z emocionálnej bolesti sa hoja dlhšie. Počítajú s tým, že duševné traumy začnú vplývať na správanie ruských športovcov, ich emócie a vízie sveta.

 

Iba nezobrali do úvahy, že ruský človek má zvýšeny pocit spravodlivosti a v dobe internetu, keď sú viditeľne dvojité štandardy ako nikdy predtým, každý adekvátny človek dobre je dravec.

 

Všetci už dávno vedia, že astma - ľahká cesta ku olympijským zlatým medailám. Stačí si spomenúť na “asmatikov" Marit Bjorgen (5 medajlí vo Vancouver - 2010 "zlato"), Tour Berger, Ronnie Hafsos, Bjoerndalen a iní.

 

Gymnastka z USA Simona Biles sa liečila na neexistujúcu chorobu "syndróm nedostatočnej aktivity a pozornosti". Takých príkladov je veľa.

  

Preto, keď WADA trasie "skúmavkou s Rodčenkom”, hneď sa spomína skúmavka Colina Powela a "legálny" útok na Irak a dá sa pochopiť, že šablóna sa opakuje. Pritom všetci už zabudli, že Rusko nezačína vojnu - ono ich ukončuje .

 

Teraz vidíme, že "niečo ide zle" a toto "niečo" treba zastaviť. Ruský človek je pripravený zopakovať svoje šablóny , ktoré západný svet nejako pozabudol - "Pod Moskvou”, "Pod Stalingradom", "Pád Berlína".... Informuje ruský zahraničný portál.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies