Čiliak vychytal tretiu extraligovú nulu v sezóne

NETKY.SK • 18 November 2013, 14:12 • 2 min
Čiliak vychytal tretiu extraligovú nulu v sezóne

BRNO - Slovenský hokejový brankár Marek Čiliak je v sezóne 2013/2014 výraznou oporou Komety Brno v českej extralige. Z 21 duelov moravského mužstva odchytal trinásť, z toho až trikrát ani raz neinkasoval.

slovakia

left justify in out

V najvyššej českej súťaži má priemer 1,53 inkasovaného gólu na jeden zápas pri úspešnosti zásahov 93,79 percenta. Naposledy v nedeľu zneškodnil Čiliak všetkých 14 striel hokejistov Hradca Králové a prispel k triumfu Komety 3:0. Brnu patrí v tabuľke tretie miesto s bodovým mankom práve na Hradec Králové.

"Celý duel sme odohrali výborne. Boli sme lepší, bojovnejší a zaslúžili sme si zvíťaziť. Teším sa z vychytanej nuly, ale súper nemal veľa šancí skórovať. Naši obrancovia ich nepustili do vážnejších situácií, musím sa im za to poďakovať," cituje portál hokej.cz Mareka Čiliaka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies