Čiľanom sa v kvalifikácii nedarí, Vidal chce dokonca ukončiť reprezentačnú kariéru

NETKY.SK • 7 September 2017, 09:10 • 2 min
Čiľanom sa v kvalifikácii nedarí,  Vidal chce dokonca ukončiť reprezentačnú kariéru

MNÍCHOV - Čilský futbalista Arturo Vidal naznačil, že v blízkej budúcnosti ukončí svoje pôsobenie v národnom mužstve. Stane sa tak zrejme po MS 2018 v Rusku, no k definitívnemu odchodu z reprezentačnej scény by mohlo dôjsť už po skončení kvalifikačného cyklu v prípade, že sa úradujúci šampióni Južnej Ameriky nedostanú na "mundial".

slovakia

left justify in out

Čile figuruje dve kolá pred koncom eliminácie s 23 bodmi na 6. priečke. Na barážovej 5. pozícii je momentálne Argentína (24), pred ňou sú zatiaľ Peru (24), Kolumbia (26), Uruguaj (27) a nedostižná Brazília (37).

Čiľanom totálne nevyšli dva septembrové duely. Najskôr prehrali s Paraguajom (0:3) a neskôr podľahli aj v Bolívii (0:1). "Ospravedlňujem sa Čile za tieto prehry. Na ihrisku sme do toho dali všetko, ale nedokázali sme zvíťaziť," napísal Vidal na twitteri po dueli s Paraguajom, v ktorom zaznamenal vlastný gól.

"Budeme naďalej bojovať. Dva kvalifikačné zápasy a potom MS sú to, čo mám ešte pred sebou. Ďakujem za priazeň, ktorú ste mi prejavovali počas rokov strávených v reprezentácii," doplnil Vidal. Stredopoliar mníchovského Bayernu doteraz nazbieral 97 štartov v najcennejšom drese, viac zápasov za Čile odohralo iba kvarteto Gary Medel, Gonzalo Jara, Claudio Bravo a Alexis Sánchez.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies